Minä ja ystäväni suvi,ollaan niiin innoissamme tämän päivän blogin harjoittelu tunnista.
piti opetella liittämään kuva, tässä oli vähän fiilistä siitä.
MUTTA siis niin toinen jakso alkoi 9.9 viimeviikko oli lomaa. sitä edellisellä viikolla maanantaina meillä oli liha teoriaa ja seuraavana päivänä (tiistai 8.10) toteutus.
nukuin tuona päivänä sitäpaitsi pommiin, myöhästyin noin puoli tuntia. No kuitenkin aloin keittämään kahta kiloa lihaa, kun muut tekivät pareittain ,wienin leikkeitä -ja valkosipulikermaperunoita, pääruuaksi ja alkuruuaksi juustosalaattia, yks pari teki sämpylöitä ja sit yks pari teki jälkkäriks marjakiisseliä.
mutta se LIHA;
Ensiksi huuhtelin lihan kylmällä vedellä ja valutin nesteet pois. Sen jälkeen esikäsittelin ja paloittelin kasvikset (porkkana,selleri, palsternakan ja sipulin)
Laitoin lihat kattilaan ja niin paljon vettä että lihat peittyi ja odotin että liha vesi kiehuu, poistin vaahdon ja lisäsin kasvikset. Laitoin loput mausteet ja annoin lihojen kiehua niin kauan että ne oli kypsiä, seuraavana päivänä. (keskiviikko 9.10) siitä tehtiin lihakeitto. Kun liha kiehui aloin tekemään jauhenliha pihvejä ystäväni suvin kanssa.
Hienoa kuva ja tekstiä löytyy... Missä linkki, video jne...jään mielenkiinnolla odottamaan jatkoa reenipäiväkirjaasi, tsemppiä!
VastaaPoista